Skip to content

Our response to the COVID-19 Epidemic

Tanner Basin Kitchen

DESCRIPTION

This project in the Tanner Basin neighborhood of West Linn is a perfect example of how at Lamont Bros. we use our creativity to create beautiful and budget friendly spaces. By keeping the existing kitchen layout, we reimagined the space into what is now an open concept for our clients to entertain.

CHALLENGE

Unnecessary wall

Needed more square footage

Outdated style

Wanted more open floorplan

SOLUTION

An angled wall that served no purpose was removed to provide additional square footage. This, along with removing the large soffit and angled island provided a clean palette for this contemporary kitchen remodel. A thin profile hood vent now repeats the shape of the contemporary island below emphasizing the open concept plan.

project photos

remodel location